Tekstiviestikampanja

Viestintätyökalu mahdollistaa ennalta ajastettujen ryhmätekstiviestien lähetyksen haluamillesi asiakasryhmille tai yksittäisiin numeroihin. Voit hyödyntää asiakasrekisteriä tekstiviestien lähetyksessä. Tekstiviesti on henkilökohtainen ja varma tapa tavoittaa kohderyhmäsi missä he ikinä ovatkaan.

Ryhmätekstiviesti -palvelu soveltuu esimerkiksi oikea-aikaiseen asiakas- ja tapahtumaviestintään. Vastaanottajat arvostavat henkilökohtaista viestintää etenkin silloin, kun tieto on heille erityisen merkittävää.

Toimi näin, kun haluat luoda uuden tekstiviestikampanjan:

 1. Valitse sivuvalikosta Uusi tekstiviestikampanja.
 2. Sivulle aukeaa Luo uusi tekstiviestikampanja -alue
 3. Syötä kampanjan perustiedot. Anna kampan jalle selkeä nimi ylläpidon tarpeisiin. Viestin lähettäjä -kenttään laittamasi nimi tai puhelin- numero (max. 11 merkkiä) näkyy vastaanottajalla viestin lähettäjänä.
 4. Valitse viestipohja.
 5. Kirjoita viesti Viestisi-kenttään. Mikäli viestin pituus on yli 160 merkkiä, viesti lähetetään kahtena tai useampana tekstiviestinä.
 6. Valitse kampanjalle vastaanottajia sekä asiakasryhmien perusteella että kirjoittamalla puhelinnumeroita kenttään. Jokainen vastaanottaja saa vain yh den kampanjaviestin, vaikka olisikin useaan kertaan eri asiakasryhmissä tai liittämissäsi puhelinnumeroissa.
 7. Valitse Tallenna ja siirry esikatseluun.
 8. Tarkista viestin tiedot.
 9. Jos haluat vielä muokata viestiä, paina Jatka muokkausta -linkkiä.
 10. Voit myös tallentaa viestin luonnoksena ja jatkaa sen muokkausta myöhemmin. Paina Tallenna luonnoksena -painiketta. Pääset myöhemmin takaisin viestin muokkaukseen valitsemalla sivuvalikosta Luonnokset.
 11. Valitse haluatko lähettää kampanjan heti vai ajastaa sen lähtemään tiettynä ajankohtana.
 12. Jos haluat lähettää viestin heti, valitse Lähetä kampanja heti ja paina Aloita lähetys -painiketta.
 13. Ajastettu kampanja lähtee asetamanasi aikana, kun painat Aloita lähetys.   
Huomioithan että tekstiviestikampanjan lähetyksestä voi tulla kustannuksia riippuen lähetettyjen viestien määrästä.