Näin aloitat sivustosi muokkaamisen

Bonsait-sivuston muokkaamiseen et tarvitse ohjelmointitaitoja. Käyttö onnistuu palstoja siirtelemällä 'Vedä ja pudota' -tekniikkaa apuna käyttäen ja tekstin lisääminen on vain napin painalluksen päässä.

Kirjautuminen

Jotta pääset muokkaamaan sivustoa, on sinun ensin kirjauduttava sisään. Kirjautuminen tapahtuu saamillasi tunnuksilla.

Hallintapaneelin aloitus

Hallintapaneelista löydät tarvittavat työkalut sivuston muokkaamiseen, asiakastietojen hallintaan, kuvien ja muiden ulkopuolisten tiedostojen lisäämiseen sivustollesi, sekä muita hyödyllisiä välineitä jotta muokkaaminen on helppoa.

Sivustoeditori

Sivusto- työkalulla saat muokattua sivuistasi haluamasi näköiset. Sivut ja niiden alasivut on järjestetty vasemmalta ponnahtavaan palkkiin, eli sivukarttaan, selkeästi ja niiden lisääminen sekä poistaminen on helppoa. Sisällön lisääminen ja muokkaus tapahtuu tällä työkalulla.

Sisällön lisääminen ja muokkaus

Kukin sivu on jaettu sisältöalueeseen. Joka alueen alalaidasta löytyy 'Lisää' -nappi, jonka avulla pääset lisäämään haluamaasi sisältöä. Sisältöä on helppo lisätä juuri haluamasi määrä ja muokata niiden kokoa. Sisältöalueen ylälaidassa on hallintatyökalupalkki myös nykyisen sisällön muokkaamiseen ja poistamiseen. 'Vedä ja pudota'- tekniikalla saat lisäämäsi sisällön juuri siihen paikkaan mihin sen haluat.

Kuvien lataaminen palveluun

Aineistopankki- työkalulla on helppo tuoda omia tiedostoja sivustolle. Kuvat on mahdollista tuoda 'Lataa tiedostoja'- napin avulla tai vetämällä kuvat hiirellä aineistopankkiin, jonka jälkeen ne ovat käytettävissäsi haluamaasi kohtaan sivustolla.

Sivurakenteen muutos ja uuden sivun luominen

Sivusto-työkalu antaa sinulle valmiudet muokata sivuasi haluamallasi tavalla. Vasemmalta ponnahtava palkki näyttää sinulla jo olevat sivut ja tätä kautta on mahdollista lisätä myös uusia sivuja. Luomasi sivun ominaisuuksia on mahdollista muokata painamalla sivua hiiren oikealla painikkeella. Täältä voit muuttaa muunmuassa sivurakennetta, kopioida, poistaa ja julkaista sivuja.

Sivuston ulkoasun muokkaus ja sisältöjen tyylittely

Phasellus pharetra diam sit amet iaculis condimentum. Aenean sodales maximus dolor eget pulvinar. Aenean euismod nisl a mauris pellentesque, at pretium metus iaculis. Quisque ac suscipit odio, in commodo nibh. Sed iaculis diam at dui molestie, ac faucibus purus malesuada.